Ara

Okulumuz idaresi tarafından öğretmen, öğrenci, veli ve diğer okul çalışanlarının görüş ve önerilerini almak için okul girişinde dilek, istek  ve şikayet kutusu oluşturulmuştur.

Okul girişinde bulunan dilek,istek ve öneri kutusundaki öğrencilerimizin okulumuzla ilgili istek ve önerileri her ay sonunda düzenli olarak değenlendirilmektedir.

Ara

Okulumuz koridorları özlü söz, şiirler  ve hat çalışmalarıyla süslendi. Öğretmen ve öğrencilerimizin işbirliğiyle yürütüğü ortak çalışmalarla okulumuzun kütüphane,mescit,yemekhane ve koridorlar bölümleri güzel süslemelerle ilgi çekici hale geldi.Emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda ders denetimleri okul müdürümüz Suut DOZEN tarafından gerçekleştirildi. Yapılan denetimler güzel istişarelere vesile oldu.Eksİklikler dile getirilip en kısa zamanda çözümler gertirilmesi kararlaştırılırken, güzel örnekler için öğretmen ve öğrenciler tebrik edildi.

Ara

Öğrencilerimizin; okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendiren, dilimizin söz ve yazı varlığını geliştiren, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; geleceğin kültür elçileri olmak için çaba harcayan, okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların sosyal, kültürel, sanatsal ve edebi gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak; önemli şair ve yazarlarımızı tanımalarını sağlamak amacıyla okulumuzda düzenlediğimiz ´40 Şair 40 Şiir´ etkinliğimizi gerçekleştirdik.

40 ŞAİR 40 ŞİİR KİTAPÇIKLARINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

http://dinogretimi.meb.gov.tr/etkinlik/40Sair40Siir/40Sair40Siir5.pdf  (5. sınıflar 40 Şair 40 Şiir Kitapçığı)

http://dinogretimi.meb.gov.tr/etkinlik/40Sair40Siir/40Sair40Siir6.pdf   (6. sınıflar 40 Şair 40 Şiir Kitapçığı)

http://dinogretimi.meb.gov.tr/etkinlik/40Sair40Siir/40Sair40Siir7.pdf   (7. sınıflar 40 Şair 40 Şiir Kitapçığı)

http://dinogretimi.meb.gov.tr/etkinlik/40Sair40Siir/40Sair40Siir8.pdf   (8. sınıflar 40 Şair 40 Şiir Kitapçığı)

Kas

Okul Müdürümüz Suut DOZEN denetim ve rehberlik amacıyla derslere iştirak etti. Öğrencilerlimizle kurulan eğlenceli  etkileşimle birlikte öğrencilerimizin yüzünde güzel bir tebbesümle sınıflardan ayrıldık.

Kas

Okulumuz kütüphanesinde öğrencilerimizin daha aktif bir şekilde kitap okumlarını sağlamak amacıyla okuma köşeleri oluşturduk. Okul kütüphane duvarlarımız ilgi çekici resimlerle süslendi. Kütüphanedeki kaynak sayımızı da artırarak öğrencilerimize geniş bir kaynak bölümü oluşturduk. Daha önce de planladığımız okuma saati her gün 1 saat devam etmektedir.

Kas

Hiçbir din,dil,ırk,düşünce, görüş ayrımı olmadan yani sadece insan olduğu için sevebilmenin adıdır çocuk. Lütfen onların temiz dünyalarına ışık olalım,haklarını koruyalım.

Okulumuz öğrencileriyle Dünya Çocuklarının Hakları konusunda farkındalık yaratmak amacıyla tişöretler tasarladık. Tasarladığımız tişörtleri okul koridorlarına astık. Etkinliğimiz öğrencilerin dikkatini çekip yüzlerindeki tatlı tebessüm farkındalık oluşturduğumuzun kanıtıydı.

Kas

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi Öğretmenleri Rukiye AYDIN ve Hediye ŞAHİN rehberliğinde 40 Ayet Etkinliği gerçekleştirildi.Din Öğretimi sayfasından alınan ayetler kademelere göre öğrencilerimize dağıtılıp ayetlerin kavranması sağlandı. Bunun yanında bazı ayetler okul koridorumuzu süsledi.

Kas

Okulumuz öğretmeni Sümeyra EMEN tarafından öğretmenlerimize  "Hz.Muhammed´in Eğitim Anlayışı ve Eğitim Metotları " konulu  seminer verildi..Hz.Muhammedin bir eğitimci olarak hangi özelliklere sahip olduğu,nasıl bir eğitim metodu kullandığı öğretmenlerimize anlatıldı.

Kas

Okulumuzda ilk önce okul müdürümüz Suut DOZEN velilerimize kısa bir bilgilendirme toplantısı yaptıktan sonra öğretmenlerimiz de sınıf veli toplantılarını gerçekleştirdiler. Velilerimiz öğensinin dersine giren bütün branş öğretmenlerinden gerekli bilgiyi aldılar Velilerime öğrencilerin okul içi okul dışı faaliyetler konusunda ortak tavır sergilenmesi konusunda  fikir alışverişi yapıldı.

Kas

Öğrencilerimize namazı sevdirmek ve namazı hayatlarının bir parçası haline getirmek için okulumuzda namaz başımızın tacı etkinliği gerçekleştirdik. Etkinlik kapsamında öğrencilerimize Namaz hareketleri düzenli bir şekilde gösterildi,namaz kılmayı bilmeyen öğrencilerimize namaz kılmayı öğretik.

Kas

Doğayı ve çevreyi tanıyarak hayvan sevgisini aşılamak adına “Kuş Yuvası” projesi kapsamında hayallerindeki kuş yuvalarını yapan öğrenciler, kuş yuvalarını okulumuz ağaçlarına astılar. Kendi hayal dünyalarını yansıtacak şekilde kuş yuvalarını tasarlayan  öğrenciler çok eğlencili vakit geçirdiler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

İmam Hatip Okullarının Açılışı coşkulu bir programla kutladık. Program çerçevesinde günün anlam ve önemini belirten konuşma,Kur´an-ı Kerim kıraati,İlahiler ve çeşiitli şiirler okundu.

Ekm

Okulumuzda yaşanılan sıkıntıların tespit edilmesi ve sıkıntıların giderilmesine yönelik toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda okulumuzun sorunları tek tek ele alındı.

Ekm

Okuluzdaki bütün araç gereçlerin kontrolünü yaptık. Çalışmayan araçların bakımları yapılarak çalışabilir duruma getirildik.