Şbt

Öğretmenlerimiz kendilerini geliştirmek, çağın gerisinde kalmamak adına hizmet içi eğitim çalışmalarına rağbet gösteriyor. Okul yönetimi olarak da onlara yardımcı oluyor onların daha fazla hizmet içi eğitime katılımlarını sağlayarak eğitim kalitemizi arttırmayı hedefliyoruz.

Şbt

Öğrencilerimizin akademik başarısını artırmak için açılan Destekleme ve Yetiştirme Kursları denetlendi. Denetlemeler neticesinde okul yönetimi ve öğretmenlerin üstün gayretinin ürünü olarak sınıf doluluk oranı gayet iyi bulundu. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, emeklerinin karşıllığını almalarını temenni ederiz.

Şbt

İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışmasında öğretmenlerimizden oluşan komisyon üyeleri öğrencilerimizi dinleyerek sıkı bir çalışma ve elemenin sonuncunda birinciyi belirledi. Okulumuzda İstiklal Marşını Güzel okuma yarışmasında 7-B sınıfı öğrencisi Nurhan YUSUFOĞLU birinci oldu. Kendisini tebrik eder, ilçede düzenlenecek elemelerde kendisine başarılar diliyoruz.

Ara

Öğrencilerin motivasyonlarını yükseltmek, canlı tutmak amacıyla Dilkmen Ortaokulu ve Dikmen İmam Hatip Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri arasında kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı, çoşkunun eksik olmadığı ve her anının nefes kestiği sınıflar arası bir bilgi yarışması oldu. Yarışmanın sonunda zaman ve stresle başa çıkmayı başaran Dikmen İmam Hatip Ortaokulu 5/İ Sınıfı öğrencileri ipi gögüsleyerek bilgi yarışmasında birinci olmayı hak ederek, yarışmayı kazandılar.