OKUMAK, HAYATI ANLAMAKTIR.

Dikmen İmam Hatip ve Dikmen Ortaokulu Ailesi olarak okulumuzda kitap okuma etkinlikleri düzenleyerek okuyan, okuduğunu anlayan, gelecek kuşaklar için okumayı bir yaşam kültürü haline getiren bir okul modeli oluşturmayı hedefliyoruz.  Okuma alışkanlığı kazanan  öğrencilerimiz ;okuduğu metinle ilgili tahminlerde bulunur, neden-sonuç ilişkileri kurar, metni gözünde canlandırır, önemli bulduğu yerlerin altını çizer, okuduklarıyla önceki bilgileri ilişkilendirir.

Okuma alışkanlığının kazandırılması için haftalık ders programı içerisinde haftada bir saat kütüphanemizde okuma uygulaması yapılmaktadır.Öğrencilerimizin kitaplara olan ilgisini arttırmak için kütüphanemizdeki kitaplar öğretmenlerimizin çabalarıyla temin edilip sürekli güncellenmektedir.Okul kütüphanemizde bulunan kitaplar, öğretmenler tarafından sınıf ve öğrenci seviyelerine göre öğrencilere verilmektedir.

Dikmen İmam Hatip ve Dikmen Ortaokulu Ailesi olarak  hayatı okuyarak anlayan bireyler yetiştiren,okutma  yolunda her türlü fedakarlıkta bulunan,öğrencilerine iyi bir geleceğin kapılarını açtıran öğretmenlerimize,okul kütüphanemizin oluşmasını sağlayan okul idaremize ve okul kütüphanemizdeki kitapların teminatını sağlayan kitapseverlere teşekkür ediyoruz.

11-02-202011-02-202011-02-202011-02-202011-02-2020

Yayın: 14.02.2020 - Güncelleme: 15.02.2020 00:05 - Görüntülenme: 355