T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MARDİN / KIZILTEPE - DİKMEN İMAM HATİP ORTAOKULU

OKULUMUZDA AĞAÇ DİKME ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

    Peygamber Efendimiz (s.a.v)hadis-i şerifinde "Kıyamet kopsa bile, o zaman elinizde bir fidan bulunuyorsa ve onu dikmek için de bir engel yoksa derhal o fidanı dikin."diye buyuruyor.                                  

   Dikmen İmam Hatip ve Dikmen Ortaokulu Ailesi olarak öğretmen ,öğrenci ve velilerimizle beraber  yaşanılabilir yeşil bir yaşam için okul,karakol bahçesi ve yol kenarlarında "Ağaç Dikme Etkinliği" düzenledik.                                                                                                                         

  "Ağaç Dikme Etkinliği" kapsamında  öğrencilerimize  geleceğimiz için fidan dikmenin  önemini anlatıyor, bu konuda çevre bilincini aşılamaya çalışıyoruz.Öğrencilerimize ağaç,orman ve doğa sevgisinin okulumuzun toplum hizmeti çalışmalarına verdiği önemin bir göstergesi olduğunu belirtiyoruz.Etkinlik çerçevesinde ağaç dikmenin önemi yanında öğrencilerimizi ormanların doğal,sosyal ,ekonomik yararları hakkında  aydınlatıyoruz.

  "Ağaç Dikme Etkinliği"nde oksijen kaynağımız olan ormanlarımızı bize kazandırmaya çalışan öğrenci,öğretmen ,veli ve Dikmen Karakolunda görev yapan mehmetçiklerimize  bu güzel davranışları için teşekkür ediyoruz.

    Dikmenli olmak,yarınlara hep beraber yürümek demektir.

23-12-201923-12-201923-12-2019

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.12.2019 - Güncelleme: 23.12.2019 00:31 - Görüntülenme: 284
  Beğen | 11  kişi beğendi