OKUL MÜDÜRÜMÜZ DERS DENETİMLERİNDE BULUNDU.

Okul müdürümüz Suut DOZEN,öğretmenlerimizin öğretim ve eğitim etkinliklerindeki çalışmaların gözlemlenmesi,incelenmesi ve değerlendirmesi için ders denetimlerinde bulunuyor.

Okul müdürümüz, ders denetiminde bulunarak öğretmenin kendi branşındaki yetişkinliğini,görevine bağlılığını ve çalışmasını ,öğrendiği yöntem ve teknikleri kullanmadaki yeterliliğini,öğrencilerin ders programında öngörülen amaçlara göre yetiştirip yetiştirmediğini inceleyip değerlendirme fırsatı buluyor.

Okul müdürümüz ders denetimi sırasında öğretmenlerimizin işlediği konularla ilgili öğrencilerimize soru sorma fırsatı buluyor,öğretmenimizin kullandığı etkinlikler ve yöntemler konusunda not alıyor ve bunları teneffüs aralarında ve ders çıkışlarında öğretmenlerimizle değerlendiriyor.

Okul müdürümüz Suut DOZEN tarafından yapılan ders denetimleri sırasında öğretmenlerini dikkatlice dinleyen öğrencilerimize ve dersin eğlenceli,etkili geçmesini sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

25-01-202025-01-202025-01-202025-01-2020

Yayın: 25.01.2020 - Güncelleme: 25.01.2020 21:35 - Görüntülenme: 210