ÖĞRETMENLERİMİZE, MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TEŞKİLAT YAPISI, DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPILARIYLA İLGİLİ SUNUM YAPILDI.

Öğretmenlerimizi  bilgilendirme amaçlı Okul Müdürümüz Suut DOZEN ve Rehberlik öğretmenimiz M.Ali KESKİN tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Teşkilat Yapısı, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve il millî eğitim müdürlüğü teşkilat yapılarıyla ilgili sunum yapıldı.

Öğretmenler odasında gerçekleşen sunumda öğretmenler tarafından sorulan sorulara gerek okul müdürümüz gerekse Rehberlik öğretmenimiz tarafından istenilen cevaplar verildi.Sunumda ayrıca okulumuzun geçen yıl ki LGS başarısı ve bu yıl ki kazanım değerlendirme sınavlarındaki sıralaması konuşuldu.Okul müdürümüz özellikle imam hatipteki sıralamamıza vurgu yaparak öğretmenlerimize bu konuda daha fazla çaba göstermelerini istedi.

Öğretmenlerimizi bu konuda aydınlattan Okul Müdürümüz Suut DOZEN'e ve Rehberlik öğretmenimiz M.Ali KESKİN'e bu güzel sunumları için teşekkür ediyoruz.

26-01-202026-01-202026-01-202026-01-2020

Yayın: 26.01.2020 - Güncelleme: 26.01.2020 01:59 - Görüntülenme: 237