ÖĞRETMENLER SPORTİF,SANATSAL,SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERDE BULUŞUYOR.

Dikmen İmam Hatip ve Dikmen Ortaokulu Ailesi olarak öğretmenler ve okul yöneticileri  okul dışında farklı ortamlarda bir araya gelerek sportif,sanatsal,sosyal ve kültürel etkinlikler geliştiriyoruz.Bu etkinlikler öğretmenler ve yöneticiler arasındaki aile olma,birlikte paylaşma,dayanışma içinde olma ve birlikte çalışma(ekip olma) bilincini artıracaktır.

Sportif,sanatsal,sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında Dikmen Ailesi olarak Kızıltepe Spor Lisesi müdürü Sayın Mesut KILINÇ'ın daveti üzerine Kızıltepe Spor Lisesi etkinliklerine ve Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Osman UÇAR'ın rehberliğinde gerçekleşen Dara Antik Kent ve Eski Mardin tanıma ve gezme etkinliklerine katılım sağladık. Kızıltepe Spor Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleşen etkinliklerde öğretmenlerimiz voleybol oynadı, ok atmayı öğrendi. Dara Antik Kent ve Eski Mardin tanıma ve gezme etkinliklerinden sonra öğretmenlerimiz akşam yemeğinde bir araya geldi.

Dikmen İmam Hatip ve Dikmen Ortaokulu Ailesi olarak aile olma bilincimizi artırmaya yönelik sportif,sanatsal,sosyal ve kültürel etkinliklerde bir araya gelmemizi sağlayan Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK'a,İl Milli Eğitim Müdürümüze,okul idaremize ve bizi güzel ağırlayan,  bize sıcak davranan Kızıltepe Spor Lisesi müdürü Sayın Mesut KILINÇ'a ve ekibine teşekkür ediyoruz.

11-02-202011-02-202011-02-202011-02-202011-02-202011-02-202011-02-2020

Yayın: 15.02.2020 - Güncelleme: 19.02.2020 01:27 - Görüntülenme: 431