EĞİTİM ORTAMLARIMIZI RENKLENDİRİYORUZ.

Dikmen İmam Hatip ve Dikmen Ortaokulu Ailesi olarak eğitim ortamımızı fiziki imkanlar dahilinde öğrencilerimizin en iyi şekilde yararlanmaları için düzenliyoruz.Okulumuzun bahçesini, öğrencilerimizin çeşitli  sportif faaliyetlerde bulunmalarına imkan sağlayacak alanlar haline getiriyoruz. Okul koridorlarımızı,sınıf ve mescit duvarlarımızı hat sanatı ile süslüyoruz.

"Eğitim Ortamlarımızı Renklendiriyoruz"etkinliği kapsamında Beden Eğitimi öğretmenimiz Tuğçe SERTYÜREKLİ , İngilizce öğretmenimiz Şafak DURGUT,Fen Bilimleri öğretmenimiz Ömer KARAN ,Türkçe öğretmenimiz M.Şirin AKMAN,okul idaremiz ve öğrencilerimiz tarafından okul bahçemizin uygun alanlarına çeşitli sportif faaliyetlerde (futbol,basketbol,voleybol,seksek v.b) bulunmak için boya ile çizimler yapıldı.Gene bu etkinliğimiz kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Hediye ŞAHİN ve öğrencilerimiz tarafından okul mescidimiz ; medeniyetimizi ,gelenek ve göreneklerimizi,dinimizi tanıtacak şekilde hat sanatı ile süslendi.

Okulumuzu renklendiren ,öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmesini sağlayan  bu etkinlikte yer alan öğretmenlerimize ,öğrencilerimize ,okul idaremize  teşekkür ediyoruz.

Dikmenli olmak;gelenek -görenek ve kültürümüzü yaşatacak nesiller yetiştirmektir.

07-12-201907-12-201907-12-201907-12-201907-12-201907-12-2019

Yayın: 07.12.2019 - Güncelleme: 10.12.2019 01:03 - Görüntülenme: 718